011 46 10 40

Producten.

Prefab muren

  1. Kwaliteitsgarantie
  2. Maatvast
  3. Reduceert foutenlast
  4. Weersonafhankelijk
  5. Verhoogt veiligheid; geen stelling, geen afval en geen slijpwerk
  6. Reduceert energie en waterverbruik

01.

Voorbereiding

Geen prefab zonder een goede voorbereiding. Met een eigen tekenbureel in huis zetten wij in op optimalisatie naar prefab.

Ervaren tekenaars gaan aan de slag met tekenprogramma’s zoals
Revit* en Tekla* (copyright)

Elk project wordt toegewezen aan één tekenaar die op basis van de beschikbare plannen in nauw overleg met de werfleiding de productieplannen opmaakt. Kortom wij denken prefab. Wij stappen mee in BIM, zetten in op het voorbereidingsproces van de werf en denken mee over werforganisatie, montage volgorde, duurzaamheid en logistiek. Door de uitvoeringsplannen in 3D te moduleren naar productieplannen reduceren wij de foutenmarge. Wat een tijdwinst oplevert in uitvoering op de werf.

02.

Productie

De productie gebeurt in geconditioneerde omstandigheden, hierdoor garanderen wij een constante hoge kwaliteit. Voor de productie van de wanden hebben wij een modern uitgeruste productielijn, voorzien van machines die specifiek hiervoor werden ontwikkeld.

Het uitharden van de mortel gebeurt in optimaal gecontroleerde procesomstandigheden wat de uitvoeringskwaliteit merkelijk verhoogd. Alle wanden worden op maat geproduceerd tot een maximum lengte van 600cm en een hoogte van 350cm. Kopskanten kunnen tot 50cm in 1 geheel gemaakt worden. Wij hebben standaard stenen in voorraad van 10, 14 en 19cm breed. Mogelijke sterkteklassen zijn 15 of 25N/mm². Alle verwerkte producten zijn gecertificeerd. Een kimlaag kan voorzien worden, inclusief een waterkerende laag.

03.

Transport

Transport gebeurt via laadsledes tot op de bouwplaats. Sledes moeten niet onmiddellijk gelost worden maar kunnen mits duidelijke afspraken op de werf blijven en gaan retour met de volgende levering. Lading van een slede wordt geoptimaliseerd door middel van een laadschema.

Hijsvoorzieningen zijn ingewerkt, geen afval op de werf, geen retourverpakking, geen waarborg dus geen logistieke rompslomp.

Hoe Prefab muren plaatsen?

Vraag de plaatsingsvoorschriften of contacteer ons voor een Demo

Prefab beton

Wij maken ons hard voor uw maatwerk. Wij produceren een breed gamma aan prefab beton, waaronder kolommen, balken, volle wanden, plinten, trappen, dorpels, afdekstenen en specifieke vormen. Alles wordt uitgevoerd in glad grijs constructiebeton. Geen seriewerk maar alles op maat van de klant.

01.

Voorbereiding

Geen prefab zonder een goede voorbereiding. Met een eigen tekenbureel in huis zetten wij in op optimalisatie naar prefab. Ervaren tekenaars gaan aan de slag met tekenprogramma’s zoals Revit* en Tekla* (copyright) Elk project wordt toegewezen aan één tekenaar die op basis van de beschikbare plannen in nauw overleg met de werfleiding de productieplannen opmaakt. Kortom wij denken prefab.

02.

Bim

Wij stappen mee in BIM, zetten in op het voorbereidingsproces van de werf en denken mee over werforganisatie, montage volgorde, duurzaamheid en logistiek.

Door de uitvoeringsplannen in 3D te moduleren naar productieplannen reduceren wij de foutenmarge.
Wat een tijdwinst oplevert in uitvoering op de werf.

03.

Productie en Transport

Na goedkeuring van de productieplannen worden de nodige materialen besteld. Alle mogelijke vormen worden in de productiehal bekist op storttafels. Hier zijn alle nodige materialen voorhanden om snel en flexibel in te spelen op vraag van de klant. Na het ontkisten worden de elementen gestockeerd voor transport. Op afroep worden de elementen geladen en getransporteerd naar de werf.